BENIEUWD NAAR HET RESULTAAT VAN EEN COOLSCULPTING BEHANDELING

Jeanet stoorde zich aan de love handles boven haar broek. Haar man Jan was zo onder de indruk van het resultaat* na de CoolSculpting behandeling en maakte zelf ook een afspraak.

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Annemarie eet gezond en sport regelmatig. Ze merkt bij het ouder worden dat vetrolletjes jammer genoeg gewoon blijven zitten. In haar drukke agenda is geen tijd voor een lange behandeling of herstelperiode dus probeerde ze CoolSculpting. Met een prachtig resultaat*.

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

De Consumentenbond : review vet bevriezen met CoolSculpting

Afslanken door vetcellen te bevriezen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. De Consumentenbond ging op onderzoek uit en proefpersoon Jaimie probeerde de CoolSculpting® behandeling bij Kazem Aesthetica. De Consumentenbond filmde het resultaat 2 maanden na de CoolSculpting behandeling: een zichtbaar plattere buik en een omvangverlies van 8 cm*!

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Meer informatie?

Boek vandaag nog uw gratis consult!

Wilt u weten of CoolSculpting Elite iets voor u is? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult. Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op.

Vul hieronder uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

Kazem Aesthetica
Boeing Avenue 203 Schiphol-Rijk

BIG registratie nummer:
89021971401

info@kazem.nl
0172-509075
Kazem Aesthetica op Instagram Kazem Aesthetica op Facebook

*Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het CoolSculpting apparaat veilig en effectief vetcellen verwijdert middels selectieve koeling.

Op grond van dit wetenschappelijk bewijs heeft de FDA goedkeuring gegeven. Links naar de diverse wetenschappelijke studies zijn hier te vinden. De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Kazem Aesthetica