COOLSCULPTING EXPERT

Zowel voor een chirurgische ingreep als een esthetische behandeling geldt: het resultaat is afhankelijk van de gekwalificeerde plastisch chirurg die hem uitvoert. Of het nu gaat om een scalpel of CoolSculpting, het draait om de handen die het instrument gebruiken. Wees er dus zeker van dat die handen behoren bij een goed getrainde plastisch chirurg met esthetisch inzicht en die veel ervaring met de behandeling heeft.

SLANK IN SHAPE

CoolSculpting stroomlijnt uw figuur door uitpuilende vetrolletjes te verwijderen. Daarvoor moet allereerst de applicator wel exact op de juiste plaats worden geplaatst. De precieze koeling zorgt ervoor dat de vetrolletjes slinken. Het vet verdwijnt gelijkmatig en maakt uw lichaam slank en strak.

HET RESULTAAT TELT

Plastisch chirurg Farid Kazem heeft CoolSculpting in 2009 in Nederland geïntroduceerd. Zijn esthetisch inzicht en de vele behandelingen die hij per jaar doet maken hem de Cryolipolyse expert. Tijdens het consult bekijkt hij eerst of CoolSculpting de geschikte behandeling voor u is. Dat is belangrijk want uiteindelijk wilt u tevreden zijn met het resultaat. Een persoonlijk behandelplan afgestemd op uw wensen, lichaam en budget wordt tijdens het vrijblijvend consult opgesteld.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het CoolSculpting apparaat veilig en effectief vetcellen verwijdert middels selectieve koeling. Op grond van dit wetenschappelijk bewijs heeft de FDA goedkeuring gegeven. Links naar de diverse wetenschappelijke studies vindt u hier. De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Meer informatie?

OVER PLASTISCH CHIRURG FARID KAZEM

Dokter Kazem heeft zich na zijn artsenopleiding en de opleiding in algemene chirurgie en brandwonden chirurgie in het Zuiderziekenhuis te Rotterdam gespecialiseerd in plastische chirurgie. Hij staat in binnen- en buitenland hoog aangeschreven om zijn uitgebreide expertise, kennis en resultaten op het gebied van chirurgische ingrepen als borstvergroting, ooglidcorrecties en tummy tucks. Daarnaast is dokter Kazem een specialist op het gebied van huidverjonging met behandelingen als Injectables, Fillers, Fraxel® Laser en Thermage® In 2009 heeft hij CoolSculpting® by Zeltiq in Nederland geïntroduceerd waarmee vetcellen door koeling worden geëlimineerd. Dokter Kazem voelt zich zeer betrokken bij zijn patiënten en is altijd zelf aanwezig: voor de behandeling, tijdens de behandeling en na de behandeling.

Hij is lid van de volgende (inter)nationale beroepsverenigingen van plastic chirurgen:

Meer informatie?

Boek vandaag nog uw gratis consult!

Wilt u weten of CoolSculpting Elite iets voor u is? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult. Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op.

Vul hieronder uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

Kazem Aesthetica
Boeing Avenue 203 Schiphol-Rijk

BIG registratie nummer:
89021971401

info@kazem.nl
0172-509075
Kazem Aesthetica op Instagram Kazem Aesthetica op Facebook

*Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het CoolSculpting apparaat veilig en effectief vetcellen verwijdert middels selectieve koeling.

Op grond van dit wetenschappelijk bewijs heeft de FDA goedkeuring gegeven. Links naar de diverse wetenschappelijke studies zijn hier te vinden. De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Kazem Aesthetica