Een slank en strak figuur met CoolSculpting®

CoolSculpting verwijdert vetrolletjes die zelfs niet verdwijnen met een streng dieet of intensief sporten*. Het is de eerste en enige behandeling die vet veilig en definitief verwijdert met gecontroleerde koeling.

Vet verdwijnt precies waar u dat wilt

Het bijzondere van CoolSculpting is dat uzelf precies kunt bepalen waar u vet wilt laten verdwijnen. CoolSculpting verwijdert vet op de armen, benen, buik, heupen, flanken, dijen, taille, armen, billen, rug, love handles en zelfs mannenborsten. Het is de perfecte behandeling voor iedereen die wel een slank en strak figuur wil, maar geen liposuctie en pijnlijke herstelperiode*.

Een veilige behandeling

CoolSculpting® by Zeltiq is de eerste en enige behandeling die vetcellen veilig met geselecteerde koeling laat verdwijnen. Alleen CoolSculpting gebruikt de Cryolipolyse® techniek om vetcellen te bevriezen en heeft hiervoor FDA goedkeuring. Meer informatie hier over vindt u op de pagina Vraag & Antwoord.

Blijvend resultaat

De gekoelde vetcellen kristalliseren, vallen uiteen en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam voor altijd. Na 8 weken is het resultaat goed zichtbaar. Meestal verdwijnen na 1 behandeling 20 tot 25% van de vetcellen. Dat scheelt al snel een kledingmaat. De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt*. Het is precies het verschil tussen een platte buik of een buikje. De review geeft een goed beeld van het resultaat na een CoolSculpting behandeling.

Meer informatie?

Vrijblijvend gratis consult

Tijdens het consult wordt eerst bekeken of CoolSculpting® de geschikte behandeling voor u is. Er wordt gekeken naar de plaats en het volume van het vet en de elasticiteit van de huid.

Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op precies afgestemd op uw lichaam, wensen en budget. Voor de behandeling wordt een 3D computeranimatie gemaakt. Zo kan op het consult 8 weken na de behandeling precies het verschil van voor- en na de behandeling worden gemeten. Hoe dat werkt is te zien in de review door de Consumentenbond.

Spreek nu een gratis en vrijblijvend consult af!

Boek vandaag nog uw gratis consult!

Wilt u weten of CoolSculpting Elite iets voor u is? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult. Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op.

Vul hieronder uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

Kazem Aesthetica
Boeing Avenue 203 Schiphol-Rijk

BIG registratie nummer:
89021971401

info@kazem.nl
0172-509075
Kazem Aesthetica op Instagram Kazem Aesthetica op Facebook

*Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het CoolSculpting apparaat veilig en effectief vetcellen verwijdert middels selectieve koeling.

Op grond van dit wetenschappelijk bewijs heeft de FDA goedkeuring gegeven. Links naar de diverse wetenschappelijke studies zijn hier te vinden. De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Kazem Aesthetica