CoolSculpting + EmSculpt:

een perfect duo!

Boek voor 30 juli 8 cycles CoolSculpting en krijg 4 behandelingen EmSculpt* t.w.v. € 2250,- GRATIS!

 • Permanent vetverlies in slechts 35 minuten
 • CoolSculpting Elite
 • Geen operatie
 • Geen hersteltijd
 • veilig & effectief
 • FDA keurmerk

Lees hier op kazem.nl over de Coronavirus maatregelen bij Kazem Aesthetica

Boek uw gratis consult ▸

 

*Wat is EmSculpt

EmSculpt zorgt voor opbouw van spiermassa en vermindering van vetweefsel door elektromagnetische straling. Deze spiercontracties staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats (in 30 minuten)! EmSculpt voelt als een intensieve workout zonder pijn voor een een strakkere buik, stevigere spieren of mooie ronde billen!

Verstevig en bouw uw spieren weer op met EmSculpt:

 • 20.000 spiercontracties in 30 minuten tijd
 • Staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats
 • Met FDA keurmerk
 • Gemiddeld 16% toename van spiermassa
 • Geen operatie, geen pijn, geen hersteltijd

Wat is CoolSculpting Elite®

De nieuwe CoolSculpting Elite® is dezelfde vertrouwde behandeling. Het werkt volgens dezelfde non-operatieve en FDA goedgekeurde methode als CoolSculpting®. Het grote verschil is echter dat er dankzij de nieuw vormgegeven dubbele applicatoren wel 8 cycles in één behandeling kunnen worden gedaan. Door de nieuwe vorm wordt er ook meer vet in één keer aangepakt. Hierdoor is CoolSculpting Elite® sneller en comfortabeler en wordt het mogelijk om in minder tijd meer vet te laten verdwijnen.

Resultaten CoolSculpting Elite®

De unieke CoolSculpting Elite® behandeling waarbij vet wordt bevroren is een non-operatieve, wetenschappelijk bewezen methode om vetcellen te verwijderen op lastige plekken. Coolsculpting bevriest en verwijdert hardnekkige vetrollen, zoals buikvet, vet op de armen, vet op de rug en zelfs vet in de taille in slechts één behandeling.

De CoolSculpting Elite® behandeling waarbij vet wordt bevroren, geeft een permanent resultaat. Vetcellen houden niet van kou en bij een bepaalde temperatuur zullen deze bevriezen. Wanneer dat gebeurt, elimineert uw lichaam vanzelf de dode vetcellen binnen 1 tot 3 maanden. Resultaat is een vermindering van vet in het behandelde gebied van 20%-25%.

Wat wordt precies bedoeld met een CoolSculpting cycle?

Eén cycle is een plaatsing van de applicator op een specifiek gebied. Bij bijvoorbeeld het buikgebied kan sprake zijn van een behandeling van vier cycles. Twee boven de navel (links en rechts) en twee onder de navel (links en rechts). Deze vier cycles (plaatsingen) worden dus in één behandeling gedaan. We kunnen zelfs zoveel als 8 cycles in één behandeling aanpakken. U hoeft dan dus maar één bezoek aan ons te brengen voor een complete behandeling! Tijdens uw persoonlijke consult met Dr. Kazem wordt besproken hoeveel cycles u nodig heeft om het door u gewenste eindresultaat te bereiken.

Boek uw gratis consult ▸

Waarom Kazem Aesthetica

Farid Kazem

Eind 2009 was Dr. Kazem de allereerste aanbieder van CoolSculpting® in Nederland, een unieke methode om vet te verwijderen door bevriezing. Na 20 jaar ervaring met CoolSculpting® is Dr. Kazem nu officieel één van de belangrijkste adviseurs wereldwijd voor het CoolSculpting hoofdkantoor. Begin 2021 introduceerde Kazem Aesthetica als eerste in Nederland de nieuwe CoolSculpting Elite. Deze vernieuwde CoolSculpting behandeling van ontwikkelaar Allergan kan 4 cycles tegelijk aanpakken om zo een snellere behandeling mogelijk te maken. Dit gebeurt met behulp van applicatoren die een betere pasvorm hebben waardoor meteen nog meer oppervlakte wordt behandeld. Dit alles gebeurt nu met nog meer comfort. Dr. Kazem is nog altijd actief bij het opleiden van bekende plastisch chirurgen over de hele wereld in de laatste CoolSculpting® behandelingen.

Boek vandaag nog uw gratis consult!

Boek vandaag nog een gratis consult en profiteer van onze exclusieve juli-aanbieding!
Boek voor 30 juli 8 cycles met CoolSculpting Elite en krijg 4 behandelingen EmSculpt* t.w.v. € 2250,- GRATIS!

Wilt u weten of CoolSculpting Elite iets voor u is? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult. Vul het formulier in en ons team neemt contact met u op.

Vul hieronder uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in dan nemen wij contact met u op.

Kazem Aesthetica
Boeing Avenue 203 Schiphol-Rijk

BIG registratie nummer:
89021971401

info@kazem.nl
0172-509075
Kazem Aesthetica op Instagram Kazem Aesthetica op Facebook

* Disclaimer:
Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het CoolSculpting apparaat veilig en effectief vetcellen verwijdert middels selectieve koeling. Op grond van dit wetenschappelijk bewijs heeft de FDA goedkeuring gegeven. Informatie en links naar de diverse wetenschappelijke studies vindt u hier.

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt.

Kazem Aesthetica